EGZAMINY KLASYFIKACYJNE
PRZEDMIOT | DATA |
Ochrona środowiska lesnego | 22.08.2022 |
Ochrona i użytkowanie zasobów leśnych | 24.08.2022 |
Biologia poziom rozszerzony | 25.08.2022 |
Organizacja produkcji gastronomicznej | 22.08.2022 |
Obsługa klienta w gastronomii | 24.08.2022 |
EGZAMINY POPRAWKOWE SIERPIEŃ 2022
PRZEDMIOT | DATA |
Technika prac leśnych | 26.08.2022 |
Użytkowanie lasu | 22.08.2022 |
Urządzanie lasu | 22.08.2022 |
Prace urządzeniowe w leśnictwie | 24.08.2022 |
Ochrona i użytkowanie zasobów leśnych | 24.08.2022 |
Zasady żywienia | 26.08.2022 |
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem | 29.08.2022 |
Geografia | 29.08.2022 |
Podstawy przedsiębiorczości | 25.08.2022 |
Chemia | 30.08.2022 |
Biologia poziom rozszerzony | 25.08.2022 |