WYKAZ PODRĘCZNIKÓW DLA KLAS II-IV TECHNIKUM w ZSPUIBS

WYKAZ PODRĘCZNIKÓW DLA KLAS II-IV TECHNIKUM w ZSPUIBS

Język polski

Zrozumieć tekst – zrozumieć człowieka” – kontynuacja

WSiP

Matematyka

kl. II-III

Prosto do matury 2

Nowa Era

Matematyka

kl. IV

Prosto do matury 3

Nowa Era

Język angielski kl. II

Spencer David

Gateway plus 1

MacMillan

Język angielski kl. III

Spencer David

Gateway plus 2

MacMillan

Język angielski – rozszerzony

Spencer David

Gateway plus 3

MacMillan

Język angielski kl. IV

Lynda Edwards Marta Rosińska Marta Inglot

Repetytorium do szkół ponadgimnazjalnych Podręcznik do języka angielskiego Poziom podstawowy i rozszerzony

MacMillan

Język angielski zawodowy – weterynaria

Monika Nowicka

JĘZYK ANGIELSKI w weterynarii

EDICON

Język angielski zawodowy – leśnictwo

Virginia Evans

Forestry

Express Publishing

Język niemiecki kl. 4

Repetytorium maturalne. Język niemiecki. Poziom podstawowy. Matura 2015

Język niemiecki kl. 3

Infos II podręcznik i ćwiczenia

Historia i społeczeństwo

Klasa II

Autor- Iwona Janicka

Poznać przeszłość

Rządzący i rządzeni. Podręcznik do historii i społeczeństwa dla liceum ogólnokształcącego i technikum.

Nowa Era

Historia i Społeczeństwo

Klasa III

Autor- Jarosław Centek

Poznać przeszłość

Wojna i wojskowość. Podręcznik do historii i społeczeństwa dla liceum ogólnokształcącego i technikum.

Nowa Era

Historia i społeczeństwo

Klasa IV

Autor-Karol Kłodziński, Tomasz Krzemiński

Poznać przeszłość

Europa i świat. Podręcznik do historii i społeczeństwa dla liceum ogólnokształcącego i technikum.

Nowa Era

Biologia kl 2

Marek Guzik,Ewa Jastrzębska,Ryszard Kozik, Renata Matuszewska,Ewa Pyłka-Gutowska, Władysław Zamachowski

Biologia na czasie 1 Zakres rozszerzony Nowa Era

Nowa Era

Biologia kl 3

Franciszek Dubert,Ryszard Kozik,Stanisław Krawczyk,Adam Kula,Maria Marko-Worłowska,Władysław Zamachowski

Biologia na czasie 2 Zakres rozszerzony

Nowa Era

Biologia kl 4

Franciszek Dubert,Marek Jurgowiak,Maria Małko-Worłowska, Władysław Zamachowski

Biologia na czasie 3 Zakres rozszerzony

Nowa Era

Podstawy przedsiębiorczości, klasa 1 i 2

Z. Makieła, T. Rachwał

Krok w przedsiębiorczość

Nowa Era

Administracja weterynaryjna, klasa 4 weterynarii

materiały własne

Kompetencje społeczne i organizacja pracy małych zespołów, kl. 2 weterynarii

A. Krajewska

I. Flor

Kompetencje personalne i społeczne

Organizowanie pracy małych zespołów

Ekonomik

Ekonomik

Działalność gospodarcza w gastronomii

H. Górska-Warsewicz,B. Sawicka, T. Mikulska

Gastronomia T. III. Działalność gospodarcza w gastronomii

WSiP

Działalność gospodarcza w weterynarii, klasa 3

materiały własne

Hodowla lasu

Murat Elżbieta

Hodowla lasu – podręcznik dla techników leśnych – części 1,2,3,4,5

Wydawnictwo świat

Wyposażanie Zakładów Gastronomicznych

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów – część 3

WSiP

Towaroznawstwo i przechowywanie żywności

Sporządzanie napojów i potraw

WSiP

Technologia Gastronomiczna

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów – część 1

WSiP

Zasady Żywienia

Zasady żywienia – planowanie i ocena