Jelenia Góra, dnia 17.07.2018r.
ZSPUiBS/0001/D/1/17
Zarządzenie nr 31/2017/2018
DYREKTORA ZESPOŁU SZKÓŁ PRZYRODNICZO- USŁUGOWYCH I BURSY SZKOLNEJ JELENIEJ GÓRZE
Dotyczy: wyznaczenia terminu oraz powołania komisji do przeprowadzenia egzaminów poprawkowych
Na podstawie Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 01 września 2015r. w sprawie warunków i sposobu oceniania, klasyfikowania i promowania uczniów i słuchaczy oraz przeprowadzania sprawdzianów i egzaminów w szkołach publicznych (Dz. U. z 2015r. poz. 843, tekst jednolity Ustawa z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty, ze zmianami)
p o w o ł u j ę
komisje do przeprowadzenia egzaminów poprawkowych
w terminach i składzie j/n:
Egzaminy poprawkowe – 27 i 28 sierpień 2018:
część pisemna -godzina 9:00 – czas trwania 45 minut
od godziny 9:45- 10:00 – przerwa
część ustna od godz. 10.00 – czas trwania 20 minut.
-
Data
Sala
Godzina
Zdawany przedmiot
Nazwisko i imę zdającego – klasa
Skład komisji
27.08.2017
104
9:00
1. Technologia gastronomiczna
z towaroznawstwem
2.Technologia żywienia
3. Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
3. Język polski
1. Hajdamowicz Gaweł -klasa IIIż
2. Bryk Rafał – klasa IIż
3. Pietraszko Kamil- klasa III ż
4. Podgórny Bartosz – klasa II ż
5. Finn Giere – klasa Iiż
6. Durdyn Kamila- klasa IIIż
7. Torończak Paulina-klasa IVż
7. Lemański Dominik-klasa IV L
Paweł Dernoga
Krystyna Razik
Ewa Tkacz
Marzena Owsiana-Czepiel
Krystyna Jaskulska-Tomala
27.08.2017
104
9:00
1. Matematyka
1.Marceniuk Mateusz – klasa Iż
Paweł Dernoga
Łabęcki Leszek
Jurecki Mariusz
28.08.2017
104
9:00
1. Działalność gospodarcza w gastronomii
1. Durdyn Kamila – klasa IIIż
2. Flak Natalia – klasa Iż
3. Hajdamowicz Gaweł – klasa IIIż
Paweł Dernoga
Jolanta Mozolewska- Zwatrzko
Dariusz Szala
28.08.2017
104
9:00
1.Obsługa klienta w gastronomii
2.Organizacja produkcji gastronomicznej
1. Pietraszko Kamil-klasa IIIż
2. Torończak Paulina-klasa IVż
Paweł Dernoga
Elżbieta Owczarek
Ewa Tkacz